Ανακοινώνεται ότι η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2020.

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατ΄οίκον παράδοση των διδακτικών συγγραμμάτων κάθε φοιτητής οφείλει να δηλώσει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» τον τόπο παράδοσης στον οποίο επιθυμεί να του παραδοθούν τα διδακτικά συγγράμματα που έχει επιλέξει.  Ως τόπος κατ΄οίκον παράδοσης δύναται να ορισθεί οποιαδήποτε περιοχή εντός της ελληνικής επικράτεια και την Κύπρο. Για τον  λόγο αυτό, οι δικαιούχοι φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των Κυπρίων φοιτητών, καλούνται να δηλώσουν τον «τόπο παράδοσης», συμπληρώνοντας τα πεδία της «Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης», και συγκεκριμένα: Οδό, Αριθμό, ΤΚ, Περιοχή, Καλλικρατικό Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα, Χώρα, ενώ παράλληλα καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (κινητό τηλέφωνο και e-mail).

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουνίου 2020.

Ειδικότερα για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος σας υπενθυμίζουμε τα Μαθήματα και τους κωδικούς τους για την αποφυγή λαθών κατά την διαδικασία δήλωσης τους καθώς στον Εύδοξο συνυπάρχουν με αυτά του προγράμματος σπουδών της πρώην κατεύθυνσης Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ τα οποία έχουν διαφορετικούς κωδικούς.

Τα μαθήματα του Β΄εξαμήνου του Τμήματος και οι κωδικοί τους αντίστοιχα είναι:

Στούντιο 2 – Ελεύθερο Σχέδιο – Χρώμα 1204
Αγγλικά – Ορολογία 1002
Μαθηματικά ΙΙ 1003
Τεχνολογίες και Μεθοδολογίες Προγραμματισμού 1102
Εισαγωγή στην  επιστήμη των υλικών 1004
Εργονομία 1205

Εγκύκλιος_για_έναρξη_υποβολής_δηλώσεων_10-4-2020_5_signed